Over Oxylent

sh_15990961-famille-nature

Visie

Oxylent wil een belangrijke speler worden wat betreft het inzetten van polyfenolen voor het behoud en de verbetering van de menselijke gezondheid, en in voeding op een natuurlijke manier.

Missie

De missie van Oxylent is het ontwikkelen van natuurlijke ingrediënten met bewezen gezondheidsvoordelen, en nutritionele of functionele voordelen. Op basis van deze ervaring biedt Oxylent natuurlijke gezondheidsingrediënten, dieetvoeding en voedingssupplementen aan die gedegen wetenschappelijk onderbouwd zijn, met een sterke focus op cardiovasculaire gezondheid, gewicht en spijsvertering.

Waarden

Klantgericht

Oxylent maakt oplossingen voor klanten op basis van economische analyses. Oxylent biedt persoonlijk oplossingen op maat om tegemoet te komen aan de aan specifieke wensen van de klant door te luisteren naar de wensen en behoeften en steeds ter beschikking te blijven om in te spelen op een nieuwe behoefte of vraag.

Reactief

Dankzij een flexibele structuur, snelle reacties en een doeltreffende besluitvorming streven wij ernaar om onze klanten de beste kwaliteit te bieden.

Teamspirit

Wij geloven in de kracht van ons team om onze doelen te bereiken. Door samen te werken aan gemeenschappelijke doelstellingen willen wij dat onze medewerkers trots zijn en tevredenheid en plezier uit hun werk putten

Integriteit

Integriteit zorgt voor geloofwaardigheid. We handelen integer en garanderen onberispelijke kwaliteit in alles wat we doen.